Filmiaura ry. etsii tuotantokoordinaattoria

27.6.2019
Filmiaura ry. etsii tuotantokoordinaattoria

Tuotantokoordinaattorin työ on avustaa Filmiauran tuottajaa Jussi-gaalan tapahtumatuotannossa sekä Jussi-ehdokkaiden julkistustilaisuuden tuotannossa. Työn kesto on yhteensä 4-5 viikkoa, siten että yksi työviikko on tammikuussa 2020 ja loput noin kuukausi ennen gaalaa, helmi-maaliskuussa 2020.
Jussi-gaala järjestetään maaliskuussa 2020 Helsingissä, ja se televisioidaan suorana lähetyksenä. Ehdokkaiden julkistustilaisuus on tammikuussa.

Tuotantokoordinaattorilta odotetaan kokemusta tapahtumatuotannosta, elokuva-alan tuntemus katsotaan eduksi, mutta ei ole pakollista. Muita arvostamiamme ominaisuuksia ovat positiivisuus, joustavuus sekä aktiivisuus. Tässä työssä kädet todennäköisesti likaantuvat, ennen kuin glamourin täyteinen lopputulos on valmis! Työ on päiväpainotteista, pois lukien gaalailta ja sitä edeltävä(t) rakennuspäivä(t).

Tuotantokoordinaattorin tehtäviin kuuluu mm.:
- Avustaa ehdokasjulkistustilaisuuden järjestelyissä
- Avustaa Jussi-gaalan ilmoittautumisten kanssa (ilmoittautumissivun koordinointi ja yksittäiset kyselyt)
- Gaalakutsujen koordinointi (ml. toimitus ja postitus).
- Gaalan materiaalien koordinointi
- Avustaa gaalaa edeltävänä ja jälkeisenä päivänä tapahtuman tuottajaa juhlavalmisteluiden kanssa.
- Avustaa erinäköisissä tehtävissä gaalapäivänä juhlassa ja punaisella matolla.

Tehtävät tarkentuvat ja voivat muuttua edellä mainitusta. Tehtävään valitulla on mahdollisuus tulevina vuosina vastata koko gaalan tuotannosta, nykyisen tuottajan siirtyessä muihin tehtäviin. Tuotantokoordinaattori ei ole palkkasuhteessa Filmiaura ry:hyn, vaan tehtävään valitun tulee laskuttaa Filmiauraa.

Jussi-patsaat vuoden parhaille pitkille kotimaisille elokuville jakaa elokuva-alan ammattilaisten yhdistys Filmiaura ry. Ensimmäiset Jussit jaettiin 16.11.1944. Vuonna 1944 perustettu Jussi-palkinto on tiettävästi Euroopan vanhin elokuvapalkinto.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkiotoiveineen otsikolla ”Tuotantokoordinaattori, Jussi-gaala” osoitteeseen filmiaura@jussit.fi viimeistään 15.8.2019.

Tiedustelut:
Lisätietoja tehtävästä saat gaalan tuottajalta erikseen mainittuina aikoina.
Katja Turner: 040 820 2010
Puhelintiedustelut heinäkuussa: ma 1.7. klo 10-11, to 4.7. klo 11-12
Puhelintiedustelut elokuussa: ti 6.8. klo 15-16

Lisätiedot Filmiaurasta:
www.jussit.fi

Making of 2019
Filmiaura Ry