Back to All Events

Elokuvantekijä, hae residenssiin Lontooseen!

Hei vastuullisessa tehtävässä elokuva-alalla työskentelevä! Oletko urasi keskivaiheessa ja valmis ottamaan askeleen kohti kansainvälistä uraa? Hae residenssiin Lontooseen!

Kuukauden mittainen residenssikausi ajoittuu lokakuulle 2018 British Film Instituten London Film Festivalin aikaan, mikä tarjoaa residenssiin valittavalle ammattilaiselle erinomaiset verkostoitumismahdollisuudet. Lontoossa toimii myös lukuisia ensiluokkaisia oppilaitoksia, joiden tarjoamilla lyhytkursseilla voi opiskella residenssiajalla omarahoitteisesti.

Suomen Lontoon instituutti maksaa residenssiin valittavalle lennot, majoituksen, työpisteen (jossa tarvittaessa tietokone), akkreditoinnin BFI London Film Festivalille ja päivärahan arkipäiviltä (64 e/päivä).

Suomen Lontoon instituutti on yksityinen, voitto  tavoittelematon säätiö, joka tukee myönteistä yhteiskunnallista muutosta. Instituutti rohkaisee poikkitieteellistä ja rajoja rikkovaa yhteistyötä luomalla uusia verkostoja ja kumppanuuksia.


Hae residenssiin vapaamuotoisella kirjeellä, jossa perustelet, miksi juuri sinä olisit hyvä valinta. Liitä hakemukseesi CV/filmografia ja lähetä se osoitteella info@fininst.uk. Otsikoi sähköpostisi Residenssihaku. Hakuaika päättyy 12.3. Filmiaura ry:n hallitus ja Suomen Lontoon instituutin johtaja Pauliina Ståhlberg valitsevat yhteistyössä residenssipaikan saajan. Valinta julkistetaan Jussi-gaalassa 23.3. Lisätietoja antaa Pauliina Ståhlberg: +44 (0)771100 8792.